Com podem ajudarte?

Quin horari està obert el centre?

L’horari és adaptat i ens regim per la disponibilitat que tenen els nostres clients.

Quants dies a la setmana hauria d’entrenar?

Això ho decideixes tu, tot i que es recomana fer entrenament de força almenys dos dies a la setmana, combinant-ho amb altres activitats.

Quins avantatges tinc en contractar un entrenament personal?

Garantia d'objectius, personal qualificat, menys riscos de lesions, més resultats en menys temps, major motivació, entrenaments de més intensitat, programa personalitzat, Diversitat i varietat de tipus d'entrenament (material, tendències, etc.), valoracions del progrés (mesuraments, tests, etc.),

Com funciona l’entrenament online?

Es basa en la consecució dels teus objectius a través d’un seguiment online a través d’una plataforma on se’t pengen les teves dades i la teva rutina. A més, cada setmana parlem via Whatsapp, correu, o telèfon per valorar com va avançant el teu progrés i resolem dubtes en el cas que n’hi hagi. Finalment, quan ha transcorregut un mes, tornem a fer una petita valoració per avaluar els canvis i mirem si hem de canviar alguna cosa de la rutina planificada.

Quin preu té?

Existeixen diferents tipus de tarifes, adaptades segons l’objectiu que tingui cadascú, i de la seva disponibilitat. Per tant, et recomanem que et posis en contacte amb nosaltres i t’assessorarem el que et pugui encaixar millor.

Teniu algun altre tipus de servei?

Actualment comptem amb un servei extra de fisioteràpia i nutrició esportiva, el qual ens dona un valor afegit al centre i a la qualitat de resolució dels problemes dels nostres usuaris.

Feu grups d’entrenament?

Sí, fem grups reduïts d’entrenament, de màxim 5 persones, les quals tinguin en comú un mateix objectiu i nivell de condició física similar, per tal de seguir donant una millor qualitat al servei i poder adaptar les sessions al màxim.

La valoració inicial és obligatòria?

Sí, ja que ens permet saber quin és el punt de partida on ens trobem per tal d’adaptar la planificació al màxim.

© 2023 Bones Vibracions. Fet per Silvia Kenaan: silvia.kenaan@gmail.com